ترجمه تخصصی میکروبیولوژی

ترجمه تخصصی رشته میکروبیولوژی توسط مترجم مجرب کارشناسی ارشد و دکتری این رشته با بهترین کیفیت و حداقل زمان انجام می گیرد. ترجمه فارسی به انگلیسی میکروبیولوژی نیز مناسب جهت چاپ مقاله های شما انجام می گیرد. همچنین مشاوره پایان نامه نویسی و مقاله نویسی نیز صورت می پذیرد.




همین حالا سفارش دهید:

توجه: ترجمه توسط کارشناسی ارشد و دکتری رشته مربوطه انجام می شود.

توجه: ترجمه یک ماه ضمانت و گارانتی درستی و کیفیت کار دارد زیرا ما از کیفیت خود مطمئن هستیم.

تماس، تلگرام، واتس آپ و ایمیل جهت ارسال فایل ترجمه به صورت زیر است:

09027952876

tarjomehrooz@gmail.com

ای دی و یوزر نیم تلگرام جهت ارسال فایل ترجمه:

http://www.telegram.me/tarjomehrooz




گواهی نامه ها و certificate ها:

TUV آلمان:

گروه گواهی نامه اروپایی european certification group:

دانشگاه SELTUK ترکیه و دانشگاه تهران:




زیست شناسی سلولی ملکولی گرایش میکروبیولوژی :

در زیست شناسی سلولی ملکولی، سلول به عنوان واحد بنیادی تشکیل دهنده‌ی حیات مورد مطالعه قرار می گیرد و نقش مهمترین ملکولهای آن  RNA، ،DNA، و پروتئین‌ ها –  و روند پروتئین سازی بررسی می شود. رشته سلولی ملکولی در زیست شناسی مدرن از جایگاه ویژه و ممتازی برخورداری است و این رشته است که محققین زبده را برای کار در تحقیقات مربوطه در حوزه های مختلف پزشکی‌، بیوشیمی‌، ژنتیک‌، بیوتکنولوژی‌، مهندسی‌ ژنتیک‌، اصلاح‌ نباتات‌، شیلات‌ و دام‌ و نظایر آن تربیت‌ می‌کند. رشته زیست شناسی سلولی مولکولی در حال حاضر در 5 گرایش بیوشیمی، زیست فناوری(بیوتکنولوژی)، ژنتیک، علوم سلولی  ملکولی و میکروبیولوژی در مقطع کارشناسی ارایه می شود که گرایش بیوشیمی آن در مقطع کارشناسی در حال حاضر در دانشگاه های دولتی پذیرش دانشجو ندارد. برای موفقیت در گرایش‌های‌ مختلف‌ زیست‌شناسی‌ سلولی‌ و مولکولی‌ علاوه بر شرایط عمومی و مشترک همه رشته ها، علاقه مندی به‌ کارهای‌ آزمایشگاهی‌ ضروری است؛ چرا که عمده وقت متخصص این رشته در آزمایشگاه‌ علوم‌ سلولی‌ و مولکولی‌ سپری می شود و علاوه بر آن ماهیت بسیاری از فعالیت های معمول او – نظیر استخراج‌ RNA از یک‌ بافت‌ – نیازمند صرف زمان طولانی است. میکروبیولوژی یا میکروب شناسی دانشی است که درباره میکروارگانیسم‌ها یا جانداران بسیار ریز بحث و گفتگو می‌کند. جاندارانی که در میکروبیولوژی بیشتر بررسی می‌شوند شامل پروکاریوتها ، باکتری‌ها، ویروسها، و یوکاریوت‌هایی مانند قارچ و تک سلولی‌ها یا پروتوزوآها می‌باشد. مطالعه چرخه رشد و تکثیر میکرو ارگانیسم های بیماری زا به منظور مبارزه با آنها و مطالعه میکروارگانیسم های مفید در تولید مواد غذایی و داروهای پزشکی و دامپزشکی از دیگر مباحث مورد بحث در رشته میکروبیولوژی است. امروزه رشته میکروبیولوژی نیز با بسیاری از رشته های دیگر نظیر ژنتیک، پزشکی، زیست شناسی سلولی، انگل شناسی، قارچ شناسی پزشکی و بیوشیمی ارتباطی نزدیک و تنگاتنگ یافته است.  در ادامه برای آشنایی بیشتر متقاضیان انتخاب رشته کنکور و نیز افرادی که در بازار کار و استخدام به دنبال آینده شغلی بهتری هستند، اطلاعات بیشتری شامل: برنامه درسی(سرفصل) و تعداد واحد ها، دانشگاه های دارای رشته میکروبیولوژی، معرفی رشته های ارشد و دکتری میکروبیولوژی (به منظور ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر) و معرفی فرصت شغلی و بازارکار این رشته ارایه می شود.

مهمترین دروس در میکروبیولوژی :

میکروبیولوژی محیطی و آزمایشگاه-  باکتری شناسی و آزمایشگاه- باکتری شناسی 2 و آزمایشگاه – میکروبیولوژی غذایی و آزمایشگاه- قارچ شناسی و آزمایشگاه- پروتوزئولوژی- میکروبیولوژی صنعتی و آزمایشگاه- بیوشیمی فیزیک- زیست شناسی مولکولی- مبانی فیزیولوژی گیاهی و آزمایشگاه- ویروس شناسی- ایمونولوژی و آزمایشگاه- زیست شناسی پرتوی- تکامل- ژنتیک  و آزمایشگاه- ژنتیک 2 و آزمایشگاه- مبانی فیزیولوژی جانوری و آزمایشگاه- میکروبیولوژی  و آزمایشگاه- بیوفیزیک -اکولوژی عمومی- شیمی عمومی و آزمایشگاه- زیست گیاهی و آزمایشگاه- شیمی آلی و آزمایشگاه- بیوشیمی و آزمایشگاه- آمار زیستی- زیست شناسی جانوری و ازمایشگاه- زیست شناسی سلولی و آزمایشگاه- ژنتیک پروکاریوت ها- اکولوژی میکروارگانیسم ها.

زمینه های کاری:

میکروبیولوژی کاربردهای فراوانی در انواع زمینه ها دارد که نیاز به تحقیق و اماده سازی انواع تجهیزات است. تحقیق و پژوهش و کار کردن در بسیاری از حوزه های میکروبیولوژی و زیست فناوری…از جمله محیطی( تجزیه بیولوژیکی مواد مضر یا سرطانزا و الودگی نفتی) …پزشکی( خواص ضد میکروبی عصاره های گیاهی و ذرات نانو بر انواع میکروبهای بیماریزا)…معدن و استخراج بیولوژیکی( بیولیچینگ)… صنایع غذایی (کنترل کیفی مواد غذایی، پره بیوتک ها، شیر و میوه جات)…میکروبیولوژی صنعتی….

مهمترین کتابها برای مقاطع ارشد و دکتری:

میكروبیولوژی (زینسر) میكروبیولوژی عمومی‌(دكتر ملك‌زاده). میكروبیولوژی پزشكی (جاوتز). میكروب كاربردی (كروگر) میكروب محیطی(شایسته سپهر) میكروب غذایی (فرازیر) ایمونولوژی (دكتر محمد وجدگانی) ویروس شناسی (دكترناطق) انگل شناسی پزشكی (دكتر هرمزد اورمزدی) قارچ شناسی پزشكی ( دكتر امامی و همكاران) –  میكروب‌شناسی، ویروس‌شناسی، ایمونولوژی (گردآوری مهدی سوار)….  میکروبیولوژی خاک، اب و پساب دکتر گیتی امتیازی

میکروبیولوژی و بخش های مختلف:

میکروبیولوژی پزشکی : این بخش به بررسی میکروب های بیماری زا برای انسان می پردازد. البته این حوزه بخش کوچکی از علم میکروبیولوژی است زیرا تعداد میکروب های بیماری زا در مقایسه با میکروب های مفید بسیار کم است. میکروبیولوژی غذایی : این بخش به تولید مواد غذایی به کمک میکروب ها می پردازد. میکروبیولوژی صنعتی : این بخش به استفاده از میکروب های مفید در تولید مواد صنعتی مانند اسیدها، کودها، در رفع آلودگی های محیط زیست، در شناسایی آفات گیاهی و راه های مقابله با آنها، در استخراج فلزات سنگین، در تصفیه نفت و … مربوط می شود.

میکروبیولوژیست و وظایف:

میکروبیولوژیست میکروارگانیسم هایی مانند باکتری ها، ویروس ها، قارچ ها و جلبک ها را در آزمایشگاه ها مطالعه می کند و به شناسایی دقیق پرداخته و راه های استفاده بهینه یا رفع ضررهای آنها را کشف می کند. حوزه کاری میکروبیولوژیست از پزشکی و بهداشت گرفته تا کشاورزی و نفت. کار او در قسمت های مختلف مانند بخش های تحقیقاتی و یا بخش های نظارتی و کنترل کیفیت می باشد.. میکروبیولوژیست در ابتدا باید به تحقیق و کار در آزمایشگاه علاقه زیادی داشته باشد. داشتن دقت و صبر زیاد و توجه به جزئیات برای او لازم است. همچنین میکروبیولوژیست باید توان انجام کار تیمی را داشته و از آخرین یافته ها و اطلاعات حوزه میکروبیولوژی آگاه باشد. وظایف میکروبیولوژیست بصورت انجام آزمایشات مختلف برای شناسایی انواع میکروب ها- بررسی و شناسایی میکروب ها جهت کنترل بیماری های عفونی- استفاده از روش های مختلف برای تهیه و آزمایش داروهای جدید- انجام آزمایش ها و پژوهش های مختلف برای کنترل کیفیت مواد غذایی و استفاده بهینه و مناسب از میکروارگانیسم‌ها در تولید مواد غذایی جدید و بهینه کردن مواد غذایی موجود- انجام آزمایشات مختلف در جهت استفاده از میکروارگانیسم ها برای کنترل آلودگی های محیط زیست و شیوع مواد سمی- ارائه نتایج پژوهش ها به افراد و منابع معتبر است. میکروبیولوژیست می تواند در سازمان ها و مراکزی از جمله سازمان های حوزه بهداشت و درمان، آزمایشگاه های پاتولوژی و میکروب شناسی بیمارستان ها، پژوهشگاه های نفت و همچنین در بخش های تحقیقاتی صنایع غذایی و دارویی، کشاورزی، محیط زیست و … استخدام شود.



کلمات کلیدی این صفحه:

ترجمه انلاین، ترجمه آنلاین، ترجمه انلاین میکروبیولوژی، ترجمه مقالات میکروبیولوژی، ترجمه مقاله میکروبیولوژی، ترجمه مقالات ISI، ترجمه مقاله  ISI، ترجمه تخصصی مقالات میکروبیولوژی، ترجمه تخصصی مقالات مهندسی میکروبیولوژی، ترجمه میکروبیولوژی، ترجمه مهندسی میکروبیولوژی، ترجمه متون میکروبیولوژی، ترجمه تخصصی متون میکروبیولوژی، انجام ترجمه میکروبیولوژی، انجام ترجمه تخصصی میکروبیولوژی، دیکشنری میکروبیولوژی، دانلود دیکشنری تخصصی میکروبیولوژی، ترجمه متون میکروبیولوژی، ترجمه متون مهندسی میکروبیولوژی، ترجمه زبان تخصصی میکروبیولوژی، ترجمه فارسی به انگلیسی میکروبیولوژی، ترجمه تخصصی فارسی به انگلیسی میکروبیولوژی، ترجمه انگلیسی به فارسی میکروبیولوژی، ترجمه فیلم میکروبیولوژی، ترجمه زیست شناسی، ترجمه زیست شناسی میکروبیولوژی