ترجمه آماده برق قدرت

ترجمه های آماده برق قدرت

در زیر، تعدادی از ترجمه های آماده و انجام شده مقالات مهندسی برق گرایش قدرت آورده شده است. برای ترجمه های بیشتر، تماس بگیرید.



همین حالا سفارش دهید:

تماس، تلگرام، واتس آپ و ایمیل جهت سفارش:

09027952876

tarjomehrooz@gmail.com

ای دی و یوزر نیم تلگرام جهت سفارش: 

http://www.telegram.me/tarjomehrooz




کد: p1

موضوع مقاله:

A bottom-up approach for demand response aggregators’participation in electricity markets

یک روش پایین – بالا برای پاسخ تقاضای مشارکت کنندگان در بازارهای برق

تعداد صفحات ترجمه: 35

سال انتشار مقاله: 2017

چکیده:

مقدمه: این مقاله یک مدل پایین – بالا را برای پاسخ تقاضای (DR) جمع کنندگان در بازار های برق ارائه می دهد. این مدل یک جمع کننده DR را قادر می سازد که محدودیت ‌های تکنیکی مشتری را در توسعه استراتژی رفتاری بهینه در بازار عمده برق در نظر بگیرد. در سطح ابتدایی، عملکرد های DR که شیفت بار، انقطاع بار و بهبود بار نامیده می‌شوند به‌ طور جامعی در یک دستاورد برنامه نویسی تصادفی مدل سازی شده اند. هر برنامه DR به‌طور ریاضی طوری فرمول‌ بندی شده است که به طور عملی محدودیت های مشتری را مدل سازی می کند. علاوه بر آن، مدل پیشنهادی رفتار مشتری را در مشارکت در برنامه DR داده شده را از طریق یک فاکتور مشارکت مبتنی بر سناریو در نظر می گیرد. در سمت دیگر، سطح بالایی رفتار خروجی DR را در روز – پیش رو و متعادل سازی بازار ها را با قیمت های غیر قطعی و قرارداد های مستقیم با قیمت از پیش تعیین شده پیشنهاد می دهد. مساله کلی پایین – بالا به صورت یک مدل حداکثر سازی سود تصادفی برای جمع کننده DR فرمول ‌بندی شده است که در آن ریسک با استفاده از معیار  شرطی مقدار – در – ریسک (CVAR) در نظر گرفته شده است. امکان پذیری استراتژی داده شده بر روی مورد بازار Nordic ارزیابی شده است.

دانلود مقاله

خرید


کد: p2

موضوع مقاله:

Frequency and Voltage Control Strategy of Standalone Microgrids With High Penetration of Intermittent Renewable Generation Systems

استراتژی کنترل ولتاژ و کنترل فرکانس برای ریزشبکه های مستقل با نفوذ بالای سیستم های تولید تجدید پذیر متناوب

تعداد صفحات ترجمه: 45

سال انتشار مقاله: 2016

چکیده:

در این مقاله ما یک استراتژی کنترل ولتاژ و فرکانس برای ریزشبکه های با نفوذ بالا از سیستم های تجدید پذیر که ممکن است باعث فرکانس های بزرگ و انحراف ولتاژ با توجه به نوسانات قدرت خروجی پیش بینی شود را پیشنهاد می کنیم.

برای این منظور از دیدگاه کنترل فرکانس یک سیستم باتری ذخیره انرژی (bess)   برای تولید فرکانس اسمی سیستم به جای یک ژنراتور سنکرون پیشنهاد شده است.این باعث مستقل شدن فرکانس سیستم از اینرسی مکانیکی ژنراتور سنکرون می شود.با این حال bess  دارای محدودیت ظرفیت است.در یک مقدار مشخصی برای حفظ حالت شارژ bess از ژنراتور سنکرون استفاده میشود.برای کنترل ولتاژ ما پیشنهاد دادیم که یک کنترل کننده ی افت توان اکتیو و توان راکتیو به کنترل کننده ی توان راکتیو معمولی اضافه شود.با اضافه کردن کنترل کننده ی افت توان اکتیو و راکتیو(p/q)  ژنراتور های تجدیدپذیر یک ولتاژ با نوسان کم را بدست می اورد که به طور چشمگیری کاهش نوسانات ولتاژ ناشی از خود نوسان توان خروجی است.نتایج شبیه سازی اثبات اثر بخشی استراتژی کنترل از دیدگاه هردو کنترل ولتاژ و فرکانس ارائه شده است.

کلمات کلیدی:

سیستم ذخیره سازی انرژی باتری- کنترل فرکانس- افت p/q- ژنراتور های تجدیدپذیر- ریزشبکه های مستقل-کنترل ولتاژ-اثرمیرایی ولتاژ

دانلود مقاله



کد: p3

موضوع مقاله:

Control of a wind energy conversion system equipped by a DFIG for active power generation and power quality improvement

کنترل یک سیستم تبدیل انرژی بادی مجهز به یک DFIG به منظور تولید توان راکتیو و بهبود کیفیت توان

تعداد صفحات ترجمه: 20

سال انتشار مقاله: 2013

چکیده:

هدف این مقاله بهبود جبرانسازی توان راکتیو و قابلیت فیلترینگ فعال سیستم تبدیل انرژی بادی[1] (WECS) است. الگوریتم ارائه شده به یک ژنراتور القائی با تغذیه‌ی دوبل[2] (DFIG) دارای استاتور با اتصال مستقیم به شبکه، اعمال می‌شود که روتور این ژنراتور نیز از طریق یک مبدل PWM پشت به پشت AC-DC-AC به شبکه متصل است. راهبرد کنترلی مبدل سمت روتور[3] (RSC) ، در ابتدا، حداکثر توان را تحت سرعت نوسانی باد استخراج می‌کند. سپس، با توجه به توان نامی مبدل سمت روتور، کیفیت توان را می‌توان از طریق جبران توان راکتیو و جریان هارمونیکی شبکه که ناشی از بارهای غیرخطی است، بهبود داد. لذا، مبدل سمت روتور کنترل می‌شود تا اولویت‌های عملکردی WECS، از بین موارد تولید حداکثر توان اکتیو دریافتی از باد، و بهبود کیفیت توان، مدیریت شود. هدف اصلی راهبرد کنترلی ارائه شده این است که مبدل سمت روتور بدون اینکه از مقادیر نامی خود تخطی کند، از نظر جبران توان راکتیو و قابلیت فیلترینگ فعال، در ظرفیت کامل خود عمل کار کند. همینطور، مبدل سمت شبکه[4] (GSC) به گونه‌ای کنترل می‌شود که ولتاژ صاف DC تضمین شده و از جریان سینوسی در سمت شبکه اطمینان حاصل شود. نتایج شبیه‌سازی نشان می‌دهد که توربین بادی می‌تواند در نقطه‌ی بهینه‌ی توان خود برای محدوده‌ی وسیعی از سرعت باد کار کرده و کیفیت توان بهبود یابد. همچنین نشان داده شده ست که راهبرد ارائه شده باعث می‌شود مبدل سمت روتور از منظر جبران توان راکتیو و فیلترینگ فعال، در ظرفیت کامل خود کار کند.

[1] Wind Energy Conversion System

[2] Doubly Fed Induction Generator

[3] Rotor Side Converter

[4] Grid Side Converter

دانلود مقاله



کد: p4

موضوع مقاله:

Cost and emission impacts of virtual power plant formation in plug-in hybrid electric vehicle penetrated networks

تأثیرات هزینه و آلودگی آرایش نیروگاه مجازی در شبکه‌هایی با  نفوذ خودروهای هیبریدی قابل اتصال به برق

تعداد صفحات ترجمه: 48

سال انتشار مقاله: 2013

چکیده:

با علاقه روبه رشد به منابع و تکنولوژی‌های متناوب انرژی، نفوذ زیاد PHEVها (خودروهای ترکیبی برقی) به داخل شبکه برق و استفاده گسترده از DER ها (منابع تولید پراکنده) در آینده نزدیک پیش­بینی می­شود. VPP یا همان نیروگاه مجازی به‌عنوان یک واحد مجتمع، برای مدیریت بار و برنامه‌ریزی منابع معرفی شود. در این مقاله ما یک مدل مدیریت انرژی برای VPP را توسعه داده­ایم و تأثیرهای هزینه و آلودگی تشکیل VPP و نفوذ PHEV را تحلیل کرده‌ایم. با استفاده از داده‌های دنیای واقعی از منابع رسمی یک مطالعه موردی برای ایالت کالیفرنیا انجام داده‌شده است. در این موردمطالعه میانگین ۲۹/۵ درصد کاهش هزینه و ۷۹٪ کاهش انتشار CO2 و ۸۳/ کاهش انتشار NOx به‌عنوان فواید مشترک مشتریان به‌دست‌آمده‌اند. حساسیت نتایج به هزینه­ها و ظرفیت DER و باتری و قیمت بنزین نیز تحلیل‌شده است. علاوه براین ثابت می­کنیم شارژ و دشارژ به‌صورت هم‌زمان اتفاق نمی­افتند که باعث ساده شدن مدل‌های مدیریت انرژی سنتی می­شود.

دانلود مقاله



کد: p5

موضوع مقاله:

Modeling the effects of demand response on generation expansion planning in restructured power systems

مدل سازی اثرات پاسخ تقاضا در برنامه ریزی توسعه تولید در سیستم های قدرت تجدید ساختار یافته

تعداد صفحات ترجمه: 25

سال انتشار مقاله: 2013

چکیده:

خلاصه: پاسخ به تقاضا در حالت بدیل شدن به یک میدان امیدوارکننده از مطالعه در عملیات و برنامه ریزی سیستمهای قدرت تجدیدساختار شده است. توجه بیشتری معطوف به برنامه پاسخ به تقاضا شده است. مصرف کنندگان می توانند در عملیات سیستم قدرت با به کار گیری پاسخ به تقاضا، همکاری کنند. افزایش شرکت مصرف کنندگان در چنین برنامه هایی حتی بر روی طراحی سیستم های قدرت نیز می تواند اثر بگذارد. بنابراین، در نظر گرفتن اثرات پاسخ به تقاضا در روش های طراحی بسیار مهم است. در این مقاله، اثر پاسخ تقاضا بر تصمیم گیری ها در طراحی توسعه تولید مدل شده است. اجتناب و یا تاخیر در نصب و راه اندازی واحدهای تولید جدید در حال بررسی همه جانبه است و با معرفی یک شاخص جدید ساده ارزیابی می شود. اثرات پاسخ تقاضا از هر دو نقطه نظر مشتریان وشرکتهای تولیدی مورد مطالعه قرارگرفت. مدل پیشنهاد شده به یک سیستم 50 ترمیناله IEEE اصلاح شده اعمال شد و نتایج مطالعه مورد بحث قرار گرفت. نتایج شبیه سازی نشان داد که کاهش 3% از تقاضای مصرف کنندگان (با توجه به کشش قیمت ها) احتمالا باعث سود تقریبا 10% برای مصرف کنندگان در طولانی مدت خواهد شد.

کلمات اصلی: پاسخ به تقاضا، برنامه توسعه تولید، پاسخ تقاضا

دانلود مقاله



کد: p6

موضوع مقاله:

Energy flow modeling and optimal operation analysis of the micro energy grid based on energy hub

مدل سازی پخش انرژی و تجزیه و تحلیل بهره­برداری بهینه شبکه کوچک انرژی مبتنی بر هاب انرژی

تعداد صفحات ترجمه: 52

سال انتشار مقاله: 2017

چکیده:

مسائل امنیتی و زیست محیطی انرژی، مردم را وادار به کشف یک محیط کارآمدتر می کند، یک الگوي مصرف انرژي طرفدار محیط زیست و اقتصادي. در این مقاله، بهره­برداری هماهنگ شده و استراتژی های دیسپچ بهینه برای سیستم انرژی چندگانه در کل شبکه کوچک انرژی مورد بررسی قرار گرفته است. برای تقویت انعطاف پذیری بهره­برداری هاب انرژی، ساختار جدید زیر هاب انرژی، از جمله هاب توان ، هاب گرمایش و هاب سرمایش قرار داده شده است. بر اساس آن معماری یکپارچه هاب انرژی کلی انرژی تجدیدپذیر، هاب گرمایش، هاب سرمایش و هاب توان، و دستگاه های ذخیره سازی انرژی توسعه یافته است.علاوه بر این، روش مدل سازی کلی برای پخش انرژی شبکه کوچک انرژی پیشنهاد شده است. برای به حداقل رساندن هزینه بهره­برداری روزانه، یک مدل بهره­برداری بهینه دینامیکی روز پیشرو به عنوان یک مسئله بهینه سازی برنامه نویسی خطی عدد صحیح مختلط با در نظر گرفتن پاسخ تقاضا ترکیب شده است. مطالعات موردی در یک شبکه برق کوچک انرژی در چهار سناریو مختلف در یک روز تابستانی معمولی انجام شده است و نقش انرژی های تجدید پذیر، دستگاه های ذخیره سازی انرژی و پاسخ تقاضا به طور جداگانه مورد بحث قرار می گیرد.نتایج شبیه سازی عددی نشان می دهد که مدل سازی پخش انرژی پیشنهاد شده و روش بهره­برداری بهینه در سراسر افق دیسپچ انرژی جامع و موثر هستند.

کلید واژه ها: شبکه کوچک انرژی، خنک کننده ترکیبی، گرمایش و توان، زیر هاب انرژی، پخش انرژی، بهره­برداری بهینه، پاسخ تقاضا

دانلود مقاله



کد: p7

موضوع مقاله:

Optimal Operation of Independent Storage Systems in Energy and Reserve Markets With High Wind Penetration

بهره برداری بهینه از سیستم های ذخیره ساز مستقل در بازارهای انرژی و رزرو با نفوذ بالای باد

تعداد صفحات ترجمه: 46

سال انتشار مقاله: 2013

چکیده:

در این مقاله، ما سناریویی را در نظر می گیریم که در آن گروهی از واحدهای ذخیره ساز با عملکرد مستقل دارای سرمایه گذار( investor-owned independently-operated ) به دنبال عرضه انرژی و رزرو در بازار روز پیش­رو و انرژی در بازار  ساعت پیشرو است. ما به طور ویژه مواردی که بخش قابل توجهی از انرژی تولید شده در شبکه از باد و سایر منابع انرژی تجدیدپذیر متناوب است، را مورد توجه قرار داده­ایم. در این راستا، ما یک چارچوب برنامه ریزی تصادفی را برای انتخاب انرژی بهینه و پیشنهادات ذخیره برای واحدهای ذخیره ساز تشکیل می دهیم که ماهیت نوسانی قیمت های بازار را به سبب در دسترس بودن تصادفی تولید انرژی تجدید پذیر در نظر می گیرد.ما نشان می دهیم که برنامه تصادفی فرموله شده می تواند به یک مسئله بهینه سازی محدب تبدیل شود که به طور موثر حل شود. نتایج شبیه سازی ما همچنین نشان می دهد که طراحی ما می تواند سودآوری سرمایه گذاری خصوصی را در واحد های ذخیره سازی تضمین کند. ما همچنین تاثیر پارامترهای مختلف طراحی مانند اندازه و مکان واحد ذخیره سازی را برای افزایش سود بررسی می کنیم
واژگان کلیدی – بازار انرژی و رزرو ، سیستم های ذخیره ساز مستقل، بهینه سازی تصادفی، ادغام توان بادی.

دانلود مقاله



کد: p8

موضوع مقاله:

Practical Modeling of Smart Grid SMS™ Storage Management System in a Microgrid

مدل عملی سیستم مدیریت ذخیره ساز شبکه هوشمند اس ام اس ™  در یک ریز شبکه

تعداد صفحات ترجمه: 25

سال انتشار مقاله: 2012

چکیده:

توسعه مدل عملی برای اجزای ریز شبکه، اولین و ضروری ترین مرحله در مدل سازی یک ریز شبکه است. در این مقاله یک مدل عملی برای یکی از اجزای ضروری  ریز شبکه، سیستم ذخیره ساز، ارائه شده است. به منظور  مدل کردن عملکرد  عملی سیستم ذخیره ساز، پروفیل شارژ و دشارژ معمولی ارائه شده توسط تولید کنندگان در نظر گرفته شده است. یونیت کامیتمنت  (UC) در یک ریز شبکه فرموله شده است و برای تضمین عملکرد بهینه ریزشبکه در حالی که با سیستم ذخیره ساز ترکیب شده، استفاده شده است. برنامه ریزی عدد صحیح مختلط (MIP)  برای تدوین و فرموله  کردن مسئله UC و مدل سیستم ذخیره سازی استفاده می شود.  مدل عملی و همچنین منافع اقتصادی بدست آمده با استفاده از یک سیستم ذخیره ساز در ریز شبکه با استفاده از یک سیستم شش باسه مورد بررسی قرار گرفته است .
واژه های کلیدی-ریز شبکه ، سیستم ذخیره ساز، شبکه هوشمند، در مدار قرارگرفتن واحد(uc)

دانلود مقاله



کد: p9

موضوع مقاله:

Evaluation of power flow solutions with fixed speed wind turbine generating systems

ارزیابی راه‌حل‌های پخش بار با سیستم‌های تولید توربین بادی سرعت ثابت

تعداد صفحات ترجمه: 26

سال انتشار مقاله: 2014

چکیده:

افزایش نفوذ سیستم‌های تولید توربین بادی در شبکه برق، به مدل‌سازی مناسب سیستم‌ها و ترکیب مدل در ابزارهای مختلف محاسباتی مورداستفاده در مطالعات بهره­برداری و برنامه‌ریزی سیستم‌های قدرت، نیاز دارد. این مقاله یک روش ساده برای ترکیب دقیق مدار معادل ژنراتور بادی سرعت ثابت در برنامه پخش بار متعارف پیشنهاد می‌کند. این روش به‌سادگی دو باس داخلی ژنراتور را اضافه می‌کند که شامل تمام پارامترهای مدار معادل است. برای یک سرعت باد داده‌شده، توان اکتیو تزریقی به یکی از باس‌های داخلی از طریق منحنی توان توربین بادی که توسط تولیدکنندگان عرضه‌شده، تعیین می‌شود. باس­های داخلی این مدل می‌توانند به‌عنوان یک باس P-Q مرسوم رفتار کنند و به همین ترتیب می‌توانند به‌راحتی در هر برنامه پخش بار استاندارد باصرفه جویی در افزایش فایل‌های داده‌های ورودی مورداستفاده قرار گیرد، بدون اینکه تغییری در کد منبع برنامه ایجاد شود. اثربخشی روش پیشنهادشده در یک سیستم ساده و همچنین در سیستم‌های 30 و 118 باسه IEEE بررسی می‌شود. نتایج سیستم ساده نیز با آن‌هایی که از طریق Matlab / Simulink که از طریق مدل دینامیکی سیستم تولید انرژی بادی داده‌شده در بلوک SimPowerSystems حاصل‌شده‌اند، مقایسه می‌شود.

دانلود مقاله



کد: p10

موضوع مقاله:

تعداد صفحات ترجمه:

سال انتشار مقاله:

چکیده:

دانلود مقاله



کد: p11

موضوع مقاله:

Control Strategy for Dispatchable Distributed Energy Resources in Islanded Microgrids

استراتژی کنترل منابع تولید پراکنده قابل دیسپچ در ریز شبکه­های جزیره­ای

تعداد صفحات ترجمه: 58

سال انتشار مقاله: 2017

چکیده:

این مقاله یک استراتژی کنترل چند ورودی چند خروجی (MIMO) را برای منابع تولید پراکنده قابل دیسپچ  (DERS)  مبتنی بر الکترونیک قدرت، در حالت بهره­برداری جزیره‌ای ریزشبکه‌ها پیشنهاد می‌کند. کنترل‌کننده بر اساس مدل dq ی واحد DER طراحی‌شده است. اصول مدل کنترل آبشاری، مدل کنترل پیش‌خور و مدل کنترل داخلی (IMC) و  ترکیب تئوری کنترل­کننده انتگرالی و کنترل­کننده تکرارشونده، استفاده می‌شوند. کنترل‌کننده ارائه‌شده ولتاژ خروجی DERS  را تحت هر نوع باری (متعادل، نامتعادل و هارمونیک) و/ یا در شرایط خطا تنظیم می­کند. پایداری سیستم حلقه بسته بررسی‌شده است. از حلقه فاز قفل‌شده بهبودیافته (EPLL) برای تعیین متغیرهای سیستم در قاب dq تحت شرایط بهره‌برداری نامتعادل (و متعادل) استفاده می‌شود. ساختار EPLL بعدها برای تنظیم فرکانس ریزشبکه و تجزیه‌وتحلیل پایداری حلقه کنترل فرکانس پیشنهادی ارائه‌شده است. عملکرد کنترل‌کننده ارائه‌شده از طریق مطالعات موردی، بر روی یک ریزشبکه مستقل شامل یک و چند واحد DER ، انجام و تائید شده است.

واژگان کلیدی-بهره­برداری مستقل، کنترل حالت فعلی، منابع انرژی تولید پراکنده قابل دیسپچ، طراحی چند متغیره، کنترل­کننده تکرارشونده، بار نامتعادل.

دانلود مقاله



کد: p12

موضوع مقاله:

Optimal Resources Planning of Residential Building Energy System

برنامه ریزی بهینه منابع سیستم انرژی ساختمان مسکونی

تعداد صفحات ترجمه: 26

سال انتشار مقاله: 2015

چکیده:

این مقاله ، به  برنامه ریزی بهینه منابع در یک سیستم انرژی ساختمان مسکونی هوشمند، شامل فیوسل FC ، پنل های فتوولتائیک PV و باتری، می پردازد . یک سیستم مدیریت انرژی روز پیش­رو (EMS)  مبتنی بر الگوریتم بهینه سازی علف های هرز مهاجم IWO برای مدیریت منابع مختلف به منظور  تعیین یک برنامه بهره برداری بهینه  برای منابع انرژی در هر فاصله زمانی برای به حداقل رساندن هزینه های بهره برداری یک سیستم انرژی ساختمان مسکونی هوشمند تعریف شده است. علاوه بر این، در این مقاله اثرات  فروش به شبکه و خرید از شبکه نیز در نظر گرفته شده است. تمام محدودیت های عملی  منابع انرژی و سیاست های شبکه در نظر گرفته شده است. علاوه بر این، تحلیل حساسیت ها روی  مقادیر قیمت های  برق و فاکتور فروش به شبکه (SGF) ، به منظور بهبود درک اثر پارامترهای کلیدی در سیستم اقتصادی CHP مسکونی، انجام شده اند. نشان داده شده است که سیستم پیشنهادی می تواند تمام خواسته الکتریکی و حرارتی از نقطه نظر اقتصادی را تامین کند. همچنین افزایش قیمت برق منجر به رشد قابل توجهی در استفاده از سیستم CHP ارائه کرده است.
کلمات کلیدی:  سیستم ترکیبی برق و حرارت (CHP)؛ تعرفه برق؛ سیستم مدیریت انرژی؛ خانه هوشمند

دانلود مقاله



کد: p13

موضوع فصل کتاب:

Introduction to State Estimation in Power Systems

مقدمه‌ای بر تخمین حالت در سیستم‌های قدرت

تعداد صفحات ترجمه: 27

سال انتشار کتاب:

مقدمه:

تخمین حالت فرآیند تخصیص یک مقدار به یک متغیر حالت ناشناخته سیستم مبتنی بر اندازه‌گیری‌هایی از آن سیستم با توجه به برخی از ضوابط است. معمولاً، این فرآیند شامل اندازه‌گیری‌های ناقص است که بلااستفاده هستند و روند تخمین حالات سیستم بر اساس یک معیار آماری است که مقدار واقعی متغیرهای حالت را برای به حداقل رساندن و یا حداکثر رساندن معیار انتخاب‌شده، تخمین می‌زنند. معیاری که معمولاً استفاده می‌شود و آشنا است، به حداقل رساندن مجموع مربعات تفاوت بین مقادیر تخمین زده‌شده و “مقادیر واقعی” (به‌عنوان‌مثال، اندازه‌گیری شده) از یک تابع است…..

دانلود فصل مورد نظر کتاب

 



کد: p14

موضوع مقاله:

تعداد صفحات ترجمه:

سال انتشار مقاله:

چکیده:

دانلود مقاله



کد: p15

موضوع مقاله:

Sliding Mode Power Control of Variable Speed Wind Energy Conversion Systems

کنترل مد لغزشی توان  سیستم های تبدیل انرژی بادی سرعت متغیر

تعداد صفحات ترجمه: 28

سال انتشار مقاله: 2007

چکیده:

این مقاله به مسئله کنترل تولید توان در سیستم های تبدیل انرژی بادی سرعت متغیر (VS-WECS) می پردازد. این سیستم ها دارای دو منطقه عملیاتی هستند که  به نسبت سرعت نوک پره توربین های بادی وابسته است. آنها توسط یک رفتار فازی حداقلی در یکی از این مناطق و در دیگری با یک فاز غیر حداقلی  متمایز  می شوند. استراتژی کنترل مد  لغزشی برای اطمینان از پایداری در هر دو منطقه عملیاتی پیشنهاد  شده است و با وجود عدم قطعیت های مدل ، راه حل کنترل فیدبک  ایده آل اعمال  شده است. استراتژی کنترل مد  لغزشی پیشنهادی ویژگی های جذابی مانند مقاوم بودن در برابر  عدم قطعیت های پارامتری توربین و ژنراتور و همچنین مقاوم بودن در برابر  اختلالات شبکه برق را ارائه می دهد.  به منظور بررسی سازگاری و عملکرد روش کنترل مد  لغزشی پیشنهادی ، روی توربین بادی سه پره 1.5 مگاواتی شبیه سازی شده است . گام بعدی اعتبارسنجی با استفاده از NREL( آزمایشگاه انرژی تجدید پذیر ملی) شبیه ساز توربین بادی FAST (فرسودگی، آیرودینامیک، سازه ها  و اغتشاش ) بود. نتایج شبیه سازی و اعتبارسنجی  نشان می دهند که استراتژی کنترل پیشنهادی از نظر تنظیم توان موثر است. علاوه بر این، روش مد  لغزشی تنظیم شده است طوری که  هیچ ویبره ای  (chattering) در گشتاور تولید شده، که می تواند منجر به افزایش تنش مکانیکی به دلیل تغییرات بزرگ گشتاور شود، تولید نمی شود.

کلمات کلیدی- سیستم تبدیل انرژی بادی، کنترل تولید توان، کنترل مد لغزشی.

دانلود مقاله



کد: p16

موضوع مقاله:

تعداد صفحات ترجمه: 23

سال انتشار مقاله: 2016

چکیده:

دانلود مقاله



کد: p17

موضوع مقاله:

Directional definite-time earth fault protection based on virtual polarisation and COTS components

حفاظت خطای زمین زمان-معین جهت دار مبتنی بر قطبش مجازی و اجزای COTS

تعداد صفحات ترجمه: 23

سال انتشار مقاله: 2016

چکیده:

این مقاله شامل توسعه حفاظت خطای زمین زمان-معین جهت­دار مبتنی بر قطبش مجازی و اجزای (COTS)  است.حفاظت خطای زمین برای خطای مقاومتی بزرگ و دور در نظر گرفته شده است. چالش این نوع از خطاها، مقدار کم ولتاژ توالی صفر اندازه گیری شده در محل رله است که اغلب به عنوان مقدار قطبش  برای تشخیص جهت استفاده می شود. روش مرسوم، استفاده از یک ترانسفورماتور جریان (CT)  در مسیر خنثی به زمین یک ترانسفورماتور قدرت با اتصال Y (ستاره ) در پست مربوطه است. از آنجا که این روش در معرض برخی هزینه های اضافی و سعی در نصب و راه اندازی  CTو هزینه های مهندسی است، یک روش قطبش مجازی اجرا شده است، که توسط کمیته رله سیستم­های قدرت IEEE معرفی شده است. بنابراین مقدار قطبش قابل اعتماد به دست آمده است. معماری پلت فرم بر اساس استانداردهای سخت افزاری و محصولات نرم افزاری طراحی شده است و به عنوان اجزایCOTS  مطرح شده است. این محصول به منظور عملکرد یک راه حل مقرون به صرفه و همچنین به منظور کاهش زمان روند توسعه بازار ساخته شده است. در پایان کارآیی عملی سیستم حفاظت، با استفاده از یک سخت افزار با رویکرد HIL آزمایش شده است.کلمات کلیدی: حفاظت سیستم قدرت، شبکه های اترنت،قطبش مجازی، اترکت، اترلب، طراحی مبتنی بر مدل، COTS.

دانلود مقاله



کد: p18

موضوع مقاله:

Minimization of DC-Bus Current Ripple in Modular Multilevel Converter Under Unbalanced Conditions

حداقل کردن ریپل جریان باس DC در کانورتر چند سطحی مدولار در شرایط نامتعادل

تعداد صفحات ترجمه: 31

سال انتشار مقاله: 2017

چکیده:

 در یک کانورتر چند سطحی مدولار (MMC)، جریان های توالی صفر در دو برابر فرکانس و مضارب آن، از باس DC عبور می کنند و باعث نوسانات برق باس DC در طول شرایط نامتعادل می شوند. با توجه به  اینکه ولتاژ باس  dcثابت است، این نوسانات در جریان باس dc  ظاهر می شوند. در این مقاله، یک مدل کنترل پیشبین برای به حداقل رساندن ریپل جریان باس  dc ارائه شده است. روش پیشنهادی از ولتاژ توالی صفر تولید شده داخلی برای کاهش جریان توالی صفر در طول شرایط نامتعادل استفاده می کند. برای پیاده سازی روش پیشنهادی، مدل ریاضی کلی MMC ، که شامل ولتاژ توالی صفر است، ارائه شده است .عملکرد روش پیشنهادی از طریق شبیه سازی های نرم افزار متلب/ سیمولینک روی یک سیستم  5 مگاواتی/ 4.16 کیلو ولت و آزمایشات dSPACE/DS1103 روی   نمونه آزمایشگاهی  3کیلو وات / 208-V  اعتبارسنجی و تایید شده است.
واژه ­های کلیدی:  ریپل جریان باس DC، مدل کنترل پیشبین (MPC)، کانورتر چند سطحی مدولار (MMC)، ولتاژ توالی صفر.

دانلود مقاله



کد: p19

موضوع مقاله:

Hydroelectric unit commitment for power plants composed of distinct groups of generating units

در مدار قرار گرفتن واحد برق آبی برای نیروگاه های متشکل از گروه های مجزا از واحدهای تولیدی

تعداد صفحات ترجمه: 48

سال انتشار مقاله: 2016

چکیده:

این مقاله یک روش جدید برای حل مسئله در مدار قرار گرفتن واحد های تولیدی برق آبی برای سیستم های قدرت است که در آن مشارکت واحد برق آبی رواج دارد. توجه شود که بر نیروگاه­های آبی متشکل از گروه­های مجزا از واحدهای تولید، که هر کدام ویژگی های عملکردی مختلفی دارند تمرکز شده است. با توجه به منحنی­های بار پیش بینی شده، مطالعات برنامه ریزی بهره­برداری کوتاه مدت ارائه شده است، یک مسئله بهینه سازی فرموله شده است تا تعیین شود که چه مقدار و کدام واحد باید در هر ساعت تولید داشته باشد و کدام نیروگاه باید بار را، با در نظر گرفتن محدودیت­های بهره­برداری و هدف انرژی مورد نظر، تامین کند. سپس مطالعات برنامه ریزی بهره­برداری میان مدت انجام شده است. تابع هدف، اجزای متمایز مربوط به تلفات بهره وری در استفاده از منابع آب، و همچنین هزینه های راه اندازی و خاموشی واحدها را به حداقل می رساند. مشکلات مطرح شده توسط ماهیت ناپیوسته­ی تلفات تابع عملکرد، که در واقع شامل مجموعه ای از منحنی های مجزا است،با جمع آنها از طریق بهترین روش های fitting ، یک سطح پیوسته، به دست آمده است. این ترفند اجازه می دهد تا استفاده از الگوریتم های برنامه نویسی عدد صحیح مختلط، برای حل مسئله در مدار قرار گرفتن واحد های تولیدی برق آبی ، کارآمد باشد و به عنوان یک بخش از این مقاله بررسی می شود. عملکرد چنین مدل بهینه سازی از طریق کاربرد آن در نیروگاه­های واقعی سیستم قدرت برزیل ارزیابی شده است. نتایج نشان می دهد که سیاست بهره­برداری پیشنهادی استفاده بهینه از منابع آب را ارتقا می­دهد،که منجر به حداقل تخلیه مخازن نسبت به تمام واحدهای ترکیبی دیگر می­شود.

دانلود مقاله

 



کد: p20

موضوع مقاله:

A Short-Term Energy Storage System for Voltage Quality Improvement in Distributed Wind Power

یک سیستم ذخیره ساز انرژی کوتاه مدت برای بهبود کیفیت ولتاژ در توان باد پراکنده

تعداد صفحات ترجمه: 27

سال انتشار مقاله: 2014

چکیده:

نفوذ توان باد در شبکه های توزیع ضعیف، با تاثیر معکوس روی کیفیت ولتاژ وابسته است. نصب سیستم ذخیره سازی انرژی(ESS)، یک راهی برای بهبود کیفیت ولتاژ ممکن در چنین محیط هایی است. این مقاله، سیستم ذخیره سازی انرژی ابر خازن را برای کاهش فلیکر ولتاژ ناشی از ادغام توان باد پیشنهاد می کند. مدیریت و کنترل مناسب سیستم ذخیره سازی انرژی پیشنهادی، باعث حذف نوسانات تولید کننده فلیکر در توان بادی تولیدی می شود. یک ژنراتور باد ار نوع ژنراتور القایی با تغذیه دوگانه، به عنوان توان بادی به کار گرفته می شود و شبیه سازی روی یک سیسنم تست ساده انجام می گیرد. همچنین، سیستم دخیره ساز انرژی کوتاه مدت برای بهبود کیفیت ولتاژ در توان بادی پراکنده، به طور کامل تشریح داده می شود….

دانلود مقاله

 



کد: p21

موضوع مقاله:

Two-Stage Optimization Method for Energy Loss Minimization in Microgrid Based on Smart Power Management Scheme of PHEVs

روش بهینه سازی دو مرحله  ای برای به حداقل رساندن تلفات انرژی در ریزشبکه بر اساس طرح مدیریت هوشمند توان  PHEVها

تعداد صفحات ترجمه: 33

سال انتشار مقاله: 2015

چکیده:

امروزه استفاده از خودروهای الکتریکی هیبریدی پلاگین (PHEVs) در حال رشد سریع و پررونق می باشد. این وسایل نقلیه، به عنوان بارها و منابع انرژی قابل حمل ، ممکن است به سوکت استاندارد در خانه متصل شوند. به عنوان یک نتیجه، بارهای الکتریکی اضافی ، اتصال شبکه به خودرو، تولیدات، و اتصال  وسیله نقلیه به شبکه، چندین اثر در شبکه های توزیع دارد، به عنوان مثال، تلفات انرژی شبکه است. این مقاله  یک روش بهینه سازی دو مرحله ای برای  به حداقل رساندن تلفات انرژی ریزشبکه با سطوح مختلف نفوذ PHEVها ارائه می دهد. در مرحله اول، یک تابع هدف درجه دوم محدب جدید برای مدیریت توان اکتیو PHEVها  پیشنهاد شده است، و انرژی مورد نیاز روزانه از PHEVها  بر اساس مدل تصادفی رفتار صاحبان PHEV محاسبه شده است. فرض بر این است که PHEVها  می توانند به عنوان خازن های توزیع  استفاده شوند. بنابراین، توان راکتیو PHEVها در مرحله دوم مشخص شده است. پس از آن، روش پیشنهادی به یک شبکه توزیع واقعی اعمال شده است. می توان نشان داد که به احتمال زیاد تلفات انرژی شبکه ، بطور قابل توجهی در اثر افزایش سطح نفوذ PHEVها  بدون استراتژی شارژ هوشمند، افزایش می یابد ؛ برای به حداقل رساندن تلفات انرژی شبکه ، یک طرح مدیریت هوشمند باید در نظر گرفته شود. همچنین، تاثیر قابل توجه مدیریت توان اکتیو و راکتیو PHEVها ، بر کاهش اتلاف انرژی نشان داده خواهد شد.

کلمات کلیدی- مدیریت توان  اکتیو و راکتیو، کاهش تلفات انرژی ، ریزشبکه، خودرو الکتریکی هیبریدی پلاگین (PHEV)، شارژ هوشمند.

دانلود مقاله

 



کد: p22

موضوع مقاله:

Reliability Evaluation in Power Distribution System Planning Studies

ارزیابی قابلیت اطمینان در مطالعات برنامه ریزی سیستم توزیع برق

تعداد صفحات ترجمه: 29

سال انتشار مقاله: 2016

چکیده:

چکیده در مطالعات برنامه ریزی سیستم توزیع، ارزیابی قابلیت اطمینان  در طول روش بهینه سازی، برای محاسبه هزینه وقفه، درآمد DISCO و برای بررسی برقرار بودن محدودیت های مربوط به شاخص های قابلیت اطمینان، انجام شده است. در هر
تکرار از الگوریتم بهینه سازی برنامه ویژه ارزیابی شده است که متفاوت از برنامه های دیگر است. بنابراین پیکربندی و مشخصات شبکه که یکی از اطلاعات ورودی برای ارزیابی قابلیت اطمینان می باشد، به طور مداوم در حال تغییر است که باعث
مشکلاتی برای این ارزیابی می شود. برای حل این مشکلات، این مقاله یک روش سیستماتیک برای ارزیابی قابلیت اطمینان در مطالعات برنامه ریزی توزیع شده  ارائه داده است. روش ارائه شده می تواند به عنوان یک زیربرنامه در نرم افزار جامع برنامه ریزی و طراحی سیستم توزیع اجرا شود.

کلمات کلیدی: برنامه ریزی سیستم توزیع ؛ روش بهینه سازی اکتشافی؛ ارزیابی قابلیت اطمینان.

دانلود مقاله



کد: p23

موضوع مقاله:

Optimal Integration of Distributed Energy Storage Devices in Smart Grids

یکپارچه سازی بهینه تجهیزات ذخیره سازی انرژی تولید پراکنده  در شبکه های هوشمند

تعداد صفحات ترجمه: 35

سال انتشار مقاله: 2013

چکیده:

چکیده -ذخیره سازی انرژی به طور سنتی به شکل خوبی در سیستم های پمپ آبی مقیاس بزرگ ایجاد شده  است ، اما امروزه، توجه  بیشتر در سیستم های مقیاس متوسط و مقیاس کوچک افزایش یافته است. چنین گسترشی به طور کامل به  منظور پیش بینی ادغام گسترده تر منابع انرژی  تجدید پذیر متناوب در سیستم های توزیع الکتریکی آینده (شبکه های هوشمند) است. در این مقاله ،ارائه یک ابزار مفید برای تجزیه و تحلیل مزایای بالقوه ذخیره ساز های انرژی تولید پراکنده  در شبکه های هوشمند با اشاره به هر دو تفاوت های  ممکن در طرح ها و خدمات نظارتی قابل تصور، در نظر گرفته شده است. فرض می شود که اپراتور شبکه هوشمند مالکیت و بهره برداری از سیستم های ذخیره ساز انرژی، و استراتژی بهینه سازی مبتنی بر هزینه جدید برای جایابی ، اندازه و کنترل بهینه شان  ارائه شده است.نیاز است  به تعیین مزایای شبکه هوشمندی که تجهیزات ذخیره سازی انرژی را شامل می شود و هم  در ارتباط تنگاتنگ  با شبکه خارجی  هست، بررسی می گردد. کاربردهای عددی در  یک شبکه هوشمند تست ولتاژ متوسط ، مزایای استفاده از سیستم های ذخیره سازی مربوط به گزینه های مختلف از نظر انگیزه و خدمات ارائه شده، را نشان می دهد .

کلمات کلیدی : شبکه های هوشمند، ذخیره سازی انرژی توزیع شده، برنامه ریزی شبکه ، الگوریتم ژنتیک.

دانلود مقاله



کد: p24

موضوع مقاله:

Optimal Charging of Plug-in Electric Vehicles for a Car Park Infrastructure

شارژ بهینه  خودروهای برقی برای ایجاد یک زیرساخت پارکینگ خودرو

تعداد صفحات ترجمه: 27

سال انتشار مقاله: 2013

چکیده:

این مقاله یک پارکینگ محل کار هوشمند برای وسایل نقلیه الکتریکی پلاگین هیبریدی (PHEVs) پیشنهاد می کند . سیستم شامل یک کنترلر شارژ توان هوشمند توسعه یافته، یک پنل فتوولتائیک (PV) 75کیلو واتی  ، یک باس توزیع DC وشبکه ACاست. مدل های تصادفی توان تقاضا شده توسط PHEVها در پارکینگ و توان خروجی PV ارائه شده است. به منظور محدود ساختن تاثیر شارژ PHEV در شبکه AC ، یک کنترلر پخش توان منطق فازی طراحی شده است. بر اساس توان مورد نیازش، PHEVها ،در  پنج اولویت شارژ با نرخ های مختلف با توجه به کنترلر توسعه یافته، طبقه بندی شدند . نرخ شارژ ،به توان خروجی پیش بینی شده PV ، توان تقاضا شده توسط PHEVها و قیمت انرژی  شبکه بستگی دارد. سیستم توسعه یافته به طور چشمگیری می تواند اثرات PHEVها در شبکه برق را محدود  کند و هزینه شارژ را کاهش دهد. ساختار سیستم و الگوریتم شارژ هوشمند توسعه یافته PHEVها توصیف می شود. علاوه بر این، یک مقایسه بین اثرات فرآیند شارژ PHEVها در شبکه با / بدون روش شارژ هوشمند توسعه یافته ،ارائه شده و مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.

کلید واژه ها- سطوح اولویت شارژ ، منطق فازی، سیستم توزیع DC ترکیبی ، خودروهای هیبریدی الکتریکی پلاگین ، انرژی خورشیدی، اثرات محدودیت

دانلود مقاله

 



کد: p25

موضوع مقاله:

Modeling of Plug-in Hybrid Electric Vehicle Charging Demand in Probabilistic Power Flow Calculations

مدل سازی تقاضای شارژ  خودروالکتریکی هیبریدی در محاسبات پخش بار احتمالی

تعداد صفحات ترجمه: 27

سال انتشار مقاله: 2012

چکیده:

چکیده -میلیون ها وسیله نقلیه الکتریکی (EVS)، به خصوص خودروهای الکتریکی هیبریدی پلاگین (PHEVs)، در آینده ی نزدیک ،در  شبکه برق یکپارچه سازی خواهند شد  . با توجه به اندازه بزرگ و رفتار پیچیده ی شارژشان ، تاثیر قابل توجهی شارژ PHEVها روی شبکه برق، نیاز دارد که  بررسی شود. از آنجا که رفتار شارژ PHEVها در یک شبکه انتقال منطقه ای معین و یا یک شبکه توزیع محلی توسط عوامل نامشخص مختلف تعیین شده است ، تقاضای شارژ شان به طور کلی گرایش به نامشخص بودن دارد و در این وضعیت پخش توان احتمالی (PPF) می تواند برای تجزیه و تحلیل تاثیر شارژ PHEVها در شبکه برق، استفاده شود. با این حال، در حال حاضر هیچ مدل مناسبی از تقاضای کلی شارژ PHEVهای موجود برای محاسبات PPF وجود ندارد. در این مقاله، یک روش مدل سازی تقاضای کلی شارژ PHEVها ارائه شده است. روش پیشنهادی یک مدل تقاضای شارژ PHEV تنها را ایجاد می کند ، و سپس تئوری صف(queuing) را  برای توصیف رفتار چندین PHEVاعمال می کند. علاوه بر این، دو برنامه کاربردی ، مدل سازی تقاضای کلی شارژ PHEVها در یک ایستگاه شارژ EV و در یک منطقه مسکونی محلی، داده می شود. مقایسه بین محاسبات PPF و شبیه سازی مونت کارلو در یک سیستم اصلاح شده 30باسه IEEE  یکپارچه شده با دو مدل تقاضای ارائه شده،انجام شد.

کلید واژه ها – مدل تقاضای شارژ ، گسترش کورنیش-فیشر، روش cumulant، وسیله نقلیه الکتریکی پلاگین هیبریدی ، روش برآورد نقطه ، پخش بار احتمالی.

دانلود مقاله



کد: p26

موضوع مقاله:

تعداد صفحات ترجمه:

سال انتشار مقاله:

چکیده:

دانلود مقاله



کد: p27

موضوع مقاله:

Control Strategy for Dispatchable Distributed Energy Resources in Islanded Microgrids

استراتژی کنترل منابع تولید پراکنده قابل دیسپچ در ریز شبکه ­های جزیره­ ای

تعداد صفحات ترجمه: 56

سال انتشار مقاله: 2017

چکیده:

چکیده: این مقاله یک استراتژی کنترل چند ورودی چند خروجی (MIMO) را برای منابع تولید پراکنده قابل دیسپچ  (DERS)  مبتنی بر الکترونیک قدرت، در حالت بهره­برداری جزیره‌ای ریزشبکه‌ها پیشنهاد می‌کند. کنترل‌کننده بر اساس مدل dq ی واحد DER طراحی‌شده است. اصول مدل کنترل آبشاری، مدل کنترل پیش‌خور و مدل کنترل داخلی (IMC) و  ترکیب تئوری کنترل­کننده انتگرالی و کنترل­کننده تکرارشونده، استفاده می‌شوند. کنترل‌کننده ارائه‌شده ولتاژ خروجی DERS  را تحت هر نوع باری (متعادل، نامتعادل و هارمونیک) و/ یا در شرایط خطا تنظیم می­کند. پایداری سیستم حلقه بسته بررسی‌شده است. از حلقه فاز قفل‌شده بهبودیافته (EPLL) برای تعیین متغیرهای سیستم در قاب dq تحت شرایط بهره‌برداری نامتعادل (و متعادل) استفاده می‌شود. ساختار EPLL بعدها برای تنظیم فرکانس ریزشبکه و تجزیه‌وتحلیل پایداری حلقه کنترل فرکانس پیشنهادی ارائه‌شده است. عملکرد کنترل‌کننده ارائه‌شده از طریق مطالعات موردی، بر روی یک ریزشبکه مستقل شامل یک و چند واحد DER ، انجام و تائید شده است.

واژگان کلیدی-بهره­برداری مستقل، کنترل حالت فعلی، منابع انرژی تولید پراکنده قابل دیسپچ، طراحی چند متغیره، کنترل­کننده تکرارشونده، بار نامتعادل.

دانلود مقاله



کد: p28

موضوع مقاله:

Case Study: An Adaptive Underfrequency Load-Shedding System

مطالعه موردی: یک سیستم تطبیقی حذف  بار زیر فرکانسی UF

تعداد صفحات ترجمه: 38

سال انتشار مقاله: 2014

چکیده:

چکیده – طرح های زیر فرکانسی (UF) تقریبا در هر سیستم قدرتی اجرا  شده اند و روش های بحرانی  به منظور  جلوگیری از خاموشی گسترده سیستم تلقی می شوند. متاسفانه، طرح  های مبتنی بر  UF   برای سیستم های قدرت صنعتی بی تاثیر هستند. طرح های UF سنتی هم در رله های  الکترومکانیکی گسسته و یا رله  های چند منظوره مبتنی بر ریزپردازنده اجرا شده اند . بارها و یا فیدرهای منفرد  هستند که معمولا توسط رله های  کاری  خود گردان ،حذف می شوند.  UF در هر رله در مد تناوبی  تنظیم شده است ، با استفاده از تایمر های مختلف و آستانه های UF .

گاهی اوقات، dω / dtاجزا(عناصر) برای انتخاب بلوک های  بزرگتر  بار به منظور حذف، استفاده می شود. متاسفانه، هیچ طرح سنتی تغییرات سطح بار ، تغییرات اینرسی سیستم ، تغییرات در ترکیب بار، مشخصه های پاسخ دهی گاورنر ، و یا تغییرات در توپولوژی سیستم را به حساب نمی آورد. این مقاله، یک روش تطبیقی را توضیح می دهد که بر مشکلات طرح UF شناخته شده ،غلبه  می کند با استفاده از ارتباط بین رله های حفاظتی از راه دور و یک دستگاه UF متمرکز. این روش به طور مداوم ردیابی دینامیکی تغییر سطوح بار، توپولوژی سیستم، و ترکیب بار را حفظ می کند  . تئوری پشت این طرح بهبود یافته ، با استفاده از نتایج مدل سازی  یک سیستم قدرت واقعی توضیح داده می شود.

واژه ها -خاموشی، پایداری دینامیکی ، حذف تولید ، جبران اینرسی و ردیابی بار (ICLT)، حاشیه  رزرو  افزایشی (IRM)، حذف بار، قابلیت اطمینان، ذخیره چرخان.

دانلود مقاله

 



کد: p29

موضوع مقاله:

An Underfrequency Load Shedding Scheme for Hybrid and Multiarea Power Systems

یک طرح سرریزی بار تحت فرکانس برای سیستم های قدرت هیبریدی و چند ناحیه ای

تعداد صفحات ترجمه: 23

سال انتشار مقاله: 2014

چکیده:

هدف  حذف بار زیر فرکانسی (UFLS) است که برای حفظ فرکانس یک  سیستم قدرت جزیره ای یا متصل در محدوده مجاز در صورت کسری شدید توان می باشد. بنابراین، عملکرد مناسب طرح UFLS از اهمیت زیادی برخوردار است. در سیستم های قدرت ترکیبی، قطع و اتصال منابع تولید برق و بارها منجر به تغییرات در پارامترهای سیستم می شود. علاوه بر این، توان  خروجی برخی از منابع انرژی تولید پراکنده، مانند فتوولتائیک (PV) و یا توربین بادی (WTG)، ممکن است در طول فرآیند حذف بار تغییر کند . این عوامل ممکن است عملکرد   طرح حذف بار را تحت تاثیر قرار دهند و قابلیت اطمینان سیستم قدرت را کاهش دهند. از این رو، در این مقاله، یک طرح UFLS پیشنهاد شده است که دارای دو مزیت است: 1) آن مستقل از پارامترهای سیستم قدرت است؛ و 2) آن تغییرات تولید برق  را در طول  فرآیند حذف بار در نظر می گیرد. به منظور بررسی موثر بودن روش حذف بار پیشنهادی ، مطالعات شبیه سازی را در یک سیستم قدرت  ترکیبی شامل PV، WTG، سلول سوختی، دیزل ژنراتور، و باتری سیستم ذخیره سازی انرژی انجام شد. در نهایت، عملکرد روش ارائه شده در یک سیستم قدرت چند منطقه ای ارزیابی شده است.

دانلود مقاله



کد: p30

موضوع مقاله:

تعداد صفحات ترجمه:

سال انتشار مقاله:

چکیده:

دانلود مقاله



کد: p31

موضوع مقاله:

Alkaline Electrolyzer and V2G System DIgSILENT Models for Demand Response Analysis in Future Distribution Networks

مدل  Digsilent سیستم V2G  و الکترولایزر قلیایی برای تحلیل  پاسخگویی تقاضا در شبکه های توزیع آینده

تعداد صفحات ترجمه: 21

سال انتشار مقاله: 2013

چکیده:

ناپایداری های  شبکه که ناشی از  تولید ناپایدار ، اثر مشخصه برخی از منابع انرژی تجدید پذیر مانند انرژی بادی و خورشیدی است، ادعا می شود راه حل برای تعادل توان  جدید در سیستمی که  تا حد زیادی نفوذ کرده است. سرمایه گذاری قوی دانمارک در این منابع انرژی نیاز به بازاندیشی در مورد کنترل و بهره برداری از سیستم قدرت آینده دارد. ایده متداول برای رویارویی با این چالش ها ، تقاضای انعطاف پذیری است که به  راحتی قابل تنظیم برای تغییرات سیستم می باشد. بار های الکتریکی و حرارتی ، وسایل نقلیه الکتریکی و تولید هیدروژن در میان فن آوری های ذکر شده قادر به پاسخ به این تغییرات ،  تحت استراتژی های معین، هستند. این مقاله دو مدل Digsilent ، PowerFactory ارائه می دهد: الکترولایزر قلیایی و یک وسیله نقلیه به سیستم شبکه. مدل ها  با استفاده از زبان شبیه سازی Digsilent ، با هدف استفاده برای شبیه سازی سیستم های توزیع طولانی مدت، انجام شدند. دو سطح ولتاژ در نظر گرفته شد: 20 کیلو ولت برای اتصال الکترولایزر به شبکه و 0.4 کیلو ولت برای پلاگین وسیله نقلیه الکتریکی. نتایج شبیه سازی نشان از سادگی و قابلیت مدیریت مدل ارائه شده است.

کلید واژه ها: الکترولایزر قلیایی ، سیستم V2G، مدیریت سمت تقاضا ، شبکه های هوشمند،نرم افزار Digsilent.

دانلود مقاله



کد: p32

موضوع مقاله:

power quality enhancement for a grid connected wind turbine energy

بهبود کیفیت توان برای یک سیستم انرژی توربین بادی متصل به شبکه

تعداد صفحات ترجمه: 36 با تایپ فرمول

سال انتشار مقاله: 2017

چکیده:

کنترل جامع یک سیستم توربین بادی متصل شده به یک دستگاه صنعتی در این مقاله بحث شده  و الگوریتم آن  توسعه یافته است. الگوریتم  کنترل ساختاری را که از اینورتر- 4-پایه متصل شده به سمت شبکه را ممکن می‌سازد، تا انرژی موجود را تزریق کند و فیلتر توان اکتیو را به کار بیاندازد؛ اختلالات جریان  را تضعیف کند و کیفیت توان را افزایش دهد. یک سیستم 4-سیمه با 3 فاز و بارهای خطی و غیرخطی تک فاز درنظر گرفته شده است تا  درحین اتصال توربین بادی، بارهای داخل یک یا چند فاز غیرخطی و / غیرمتعادل راکتیو را میرا و علاوه بر آن توان اکتیو و راکتیو مورد نیاز را تأمین کند. هنگامی که توان بادی در دسترس نیست، کنترلر بااستفاده از خازن لینک- DC با مبدل توان متصل شده به شبکه برای بهبود کیفیت توان استفاده می‌شود و مهمترین تفاوت روش پیشنهادی با سایر روش‌های ذکر شده در مقالات این است که ساختار پیشنهادی بر تجزیه‌ تئوری توان پایدار تکیه دارد. این انتخاب مرجع‌های جریان و توان دی کوپل را برای کنترل اینورتر، ایجاد انعطاف پذیری بیشتر و ویژگی‌های قدرتمند و انتخابگر را ممکن می‌سازد. برای ارزیابی عملکرد الگوریتم کنترل جهت پیاده سازی زمان واقعی از قالب کار زمان واقعی استفاده شده است. روش کنترل پیاده سازی شده است و در سخت افزار داخل حلقه (HIL) مبتنی بر اپالRT- و TIDSP اعتبار سنجی شده است. نتایج کنترل پیشرفته کیفیت توان ما را تأیید کردند و عدم استفاده از فیلترهای پسیو را ممکن ساختند که باعث پیاده سازی الکترونیکی فشرده‌تر انعطاف پذیرتر و قابل اعتمادتر از شبکه هوشمند مبتنی بر کنترل شده است.

دانلود مقاله

فرمول ها نیز تایپ شده است.



کد: p33

موضوع مقاله:

 

تعداد صفحات ترجمه:

سال انتشار مقاله:

چکیده:

دانلود مقاله



کد: p34

موضوع مقاله:

 

تعداد صفحات ترجمه:

سال انتشار مقاله:

چکیده:

دانلود مقاله



کد: p35

موضوع مقاله:

 

تعداد صفحات ترجمه:

سال انتشار مقاله:

چکیده:

دانلود مقاله



کد: p36

موضوع مقاله:

 

تعداد صفحات ترجمه:

سال انتشار مقاله:

چکیده:

دانلود مقاله



کد: p37

موضوع مقاله:

 

تعداد صفحات ترجمه:

سال انتشار مقاله:

چکیده:

دانلود مقاله